Nytt år & nya utmaningar

img_6100
Vi har just bytt almanacka och kan konstatera att det inte finns plats för några större utsvävningar i år heller. Man kan tycka att ett nytt år skulle kunna ge tillfälle för förändring och nya grepp. Vårat ekorrhjul verkar bara snurra snabbare och snabbare, det kanske är tur det för ”stillestånd är tillbakagång” säger ordspråket som står sig än idag.
Nu känns det som vintern gjort sitt intåg, och idag har vi skottat snö ordentligt för första gången i vinter. Kylan ser ut att göra sitt intåg i morgon, vi hoppas dock att det blir lite ”lagom” av den varan.
Fjolårskalvarna växer och ser fina ut. Korna njuter av tillvaron och ser ut att ha långt kvar till kalvning. Tackorna klipptes innan jul och kommer inte att börja lamma förrän i februari.

Rulla till toppen